Matras op maat

Voor een matras op maat bent u bij CorrectSlapen op het juiste adres. Of het nu om een matras voor thuis in de slaapkamer gaat voor bijvoorbeeld in een ledikant op maat of voor een caravan matras, bootmatras, campermatras, vouwwagenmatras of vrachtwagenmatras, CorrectSlapen helpt u bij het verkrijgen van het perfecte matras voor elke locatie. Ook een mobile home matras is voor velen van groot belang, en ook daar helpen we u bij. 
Alles is mogelijk, wij maken namelijk ieder matras geheel naar uw wensen. Bij CorrectSlapen heeft u uitgebreid de  keuze in verschillende materialen en dus ook in iedere prijsklasse. 

Belang van een matras op maat

Een matras op maat is om meerdere redenen erg belangrijk. Hoe beter het matras is afgestemd op uw eigen situatie, hoe beter de nachtrust en hoe beter voor uw gezondheid. Liggen en slapen op een slechts matras kan namelijk leiden tot lichamelijke klachten. Een matras op maat is bovendien erg goed voor uw nachtrust. Dus heeft u een maatwerk matras nodig? Dan bent u bij Correct Slapen aan het juiste adres. 

Maatwerk matras

Camper matrassen en caravan matrassen

Een matras op maat is verkrijgbaar in iedere vorm en afmeting. Ook levering van het Franse matras (een matras met schuine zijde) is geen probleem.

We leveren ook matrassen op maat voor uw caravan, camper, vouwwagen of boot. U gaat immers op vakantie om uit te rusten. Dat gaat alleen als u ook goed slaapt. CorrectSlapen verkoopt ook opklapbare matrassen, waardoor u het matras makkelijk dubbel kunt klappen en alsnog goed bij de kist kunt om spullen te pakken of op te bergen.

Bij het bestellen van een caravan matras, bootmatras of camper matras kunt u uw oude matras inleveren. Deze gebruiken wij dan als mal. U kunt natuurlijk ook de exacte maten doorgeven. Het is mogelijk om ons uw matras op te laten meten. U kunt dat kosteloos bij ons op de zaak laten doen. Op locatie is ook mogelijk, maar dan wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze matrassen worden voorzien van een comfortabele dubbeldoekstoffering en worden gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat wij na verloop van jaren nog steeds trots zijn op onze geleverde producten. Daarbij worden de matrassen netjes afgewerkt met een bies. Op al onze matrassen zit dan ook 3 jaar garantie.
Ook personen met rugklachten hebben erg veel baat bij een matras van CorrectSlapen.

De matrassen leveren we rechtstreeks vanaf de fabriek. We hanteren dan ook zeer snelle levertijden en erg scherpe prijzen. U heeft 3 jaar garantie op al onze matrassen.

Kies uit koudschuim, traagschuim (ook wel memory foam of nasaschuim genoemd), latex en polyether of een combinatie van de verschillende schuimen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Baby- en kindermatrassen

Wij leveren kinder- en babymatrassen in iedere gewenste maat. Vanwege de optimale ventilatie adviseren wij voor kinderen en baby’s voornamelijk koudschuim.

 

Persoonlijk aangemeten matrassen

Als u lichamelijke klachten heeft, biedt het Ergo matras of het CustoMatraz wellicht ook uitkomst voor u! Met meetapparatuur wordt uw lichaam opgemeten voordat we een uitgebreid intakegesprek houden. Als al uw persoonlijke gegevens verzameld zijn, wordt het CustoMatraz per zone ingedeeld: dit varieert dus per individu. Het hoofdbestanddeel van het CustoMatraz is Talalay-latex, dit is de best ventilerende latexsoort en ook nog eens antihuisstofmijt. Buiten de optimale drukverdeling van deze latex, biedt de latex een constante ondersteuning die niet temperatuurgevoelig is.

Verschillende segmenten
Het CustoMatraz bestaat uit 10 segmenten en een voetgedeelte. De segmenten verschillen in hardheid, waardoor de juiste ondersteuning op de gewenste zone wordt geboden. Over het algemeen wordt het voetgedeelte iets harder uitgeleverd, waardoor uw  benen en voeten iets hoger komen te liggen, wat goed is voor de doorbloeding. Door de verschillende segmenten hoeft u bij slijtage slechts een enkel segment te vervangen in plaats van het hele matras.

Benieuwd of dit matras iets voor u is? Maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis of in een van onze showrooms voor een meting van uw lichaam.

Zorgmatras

Het zorgmatras is in iedere maat leverbaar. De standaardhoogte van het zorgmatras is16cm. Al onze zorgmatrassen zijn voorzien van een incontinentiematrashoes van PU-gecoat weefsel. Deze hoes is vloeistofdicht, zacht, soepel en in twee richtingen elastisch. Het reinigen van de incontinentiehoes kan gemakkelijk met een standaard ontsmettings- of schoonmaakmiddel. De hoes kunt u op 40°c wassen. Gebruik van de wasdroger raden we u af.

Kies uit de drie varianten zorgmatrassen:

Zorgmatras Basis 

Het zorgmatras Basis bestaat uit een kern van koudschuim met een soortelijk gewicht van 60. Dit matras zorgt voor een goede stevige ondersteuning.

Zorgmatras Comfort

Het zorgmatras Comfort bestaat uit een koudschuim-kern van 8cm, met aan zowel de boven- als onderzijde een laag van 4 cm visco-elastisch schuim (ook wel NASA- /traagschuim genoemd). Dit matras kunt u ook keren. Het koudschuim zorgt voor een goede ondersteuning en het visco-elastisch schuim biedt optimale drukverdeling en drukverlaging.

Zorgmatras Speciaal

Het zorgmatras Speciaal bestaat uit een 11,5cm kern van koudschuim met een soortelijk gewicht van 60, met daarop een laag van 4,5cm Talalay-latex. Dit is de best ventilerende latexsoort en zorgt voor optimaal comfort.

Seniorenmatras

We leveren het seniorenmatras in twee verschillende uitvoeringen: classis en royaal.

Classic

Het matras is voorzien van een stevige steunrand van 15cm. Deze steunrand zorgt ervoor dat u probleemloos in en uit bed kunt stappen. Tevens is het dankzij deze steunrand een stuk eenvoudiger om sokken en schoenen aan te doen en veters te strikken.

Royaal

Het verschil tussen dit matras en de Classic, is dat het matras antiallergisch is. De Royaal kunt u wassen. De bovenzijde bestaat uit een latexgedeelte van 5cm dat de druk optimaal verdeelt en zorgt voor een comfortabele ondersteuning.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.