CorrectSlapen helpt u aan een goed matras

Wordt het tijd voor een écht goed matras? Dan helpt CorrectSlapen u graag met het maken van de juiste keuze. Een Ergo matras is een matras dat wordt samengesteld aan de hand van de behoeften van de gebruiker. Na afloop van een intakegesprek en een digitale meting van uw lichaam kunt u bij ons rekenen op deskundig advies. U kunt uiteraard het geadviseerde matras meteen proberen bij ons in de showroom. We leveren matrassen in standaardmaten, maar ook maatwerk

Het Ergo matras.

Dit matras heeft vele varianten en wordt samengesteld aan de hand van de behoeften van de gebruiker. 

Uitleg van het Ergo matras:

Dit is een matras dat leverbaar is in veel verschillende varianten waardoor het geschikt is voor Iedereen. Welk model nu het beste bij u past beoordelen we aan de hand van een digitale meting van uw lichaam en een intakegesprek waarin uw persoonlijke behoeften en eventuele klachten aan bod komen. Dit matras wordt  opgebouwd met verschillende materialen, waardoor we het volledig kunnen personaliseren. De onderste kern is een duurzaam Pantera schuim te kiezen uit 3 verschillende hardheden, deze schuimsoort draagt zorg voor een goede ondersteuning en ventilatie. Ook is het mogelijk om de schouderzone zachter te nemen ten opzichte van de rest van het matras, hierdoor kunnen de schouders verder in het matras verzinken waarmee er een ergonomische lig houding wordt gecreëerd. 

Topper Ergo matras

Het bovenste gedeelte van dit matras is een 5cm dikke kern van Talalay latex, traagschuim of koudschuim. Deze topper zorgt voor de optimale drukverdeling en het comfort.

De topper van dit matras is afritsbaar, hierdoor is de hoes ook uit te wassen in de wasmachine. Voor het behoud van het matras is het te adviseren om de topper om de paar maanden om te draaien.

Topper Latex (Talalay latex)

Een Talalay Latex topper staat bekend als uiterst duurzaam, soepel en zéér goed ventilerend. Deze toppers zijn gemaakt van ademend en veerkrachtig materiaal dat zich aan de persoonlijke lichaamsvorm en het gewicht aanpast, ook personen met rugklachten en reumatische klachten hebben erg veel baat bij dit materiaal. De open structuur van Talalay Latex leidt tot een uitstekende vochtregulering en een goed ademend vermogen. Talalay Latex Toppers zijn bij uitstek geschikt voor mensen met lichamelijke klachten omdat het materiaal zich uitermate goed aanpast aan het lichaam en niet temperatuurgevoelig is waardoor het een constante ondersteuning geeft ongeacht het klimaat.

Talalay latex is de best ventilerende latexsoort, tevens weert hij schimmels, bacteriën en is tevens antihuisstofmijt. Het is daarmee een gezond en veilig product dat bij uitstek geschikt is voor mensen die last hebben van allergieën.

Koudschuim HR80 (Softtech)

Deze topper iets steviger dan de Talalay latex topper. Het hoge soortelijke gewicht draagt zorg voor een goede ondersteuning en lange levensduur. Koudschuim heeft een optimale ventilatie waardoor het ook in de warme maanden lekker koel blijft.

Dit model adviseren we op het moment dat mensen problemen met het draaien in bed hebben of bij personen die wat steviger willen liggen.

Traagschuim

De Traagschuim topper staat bekend om de optimale drukverdeling. Het wordt ook wel Nasaschuim of Memoriefoam genoemd. Mensen die het vaak koud hebben ervaren deze topper vaak als erg prettig. Traagschuim is wel temperatuurgevoelig. 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.