CorrectSlapen helpt u aan een goed matras

Wordt het tijd voor een écht goed matras? Dan helpt CorrectSlapen u graag met het maken van de juiste keuze. Een Ergo matras is een matras dat wordt samengesteld aan de hand van de behoeften van de gebruiker. Na een intakegesprek en een digitale meting van uw lichaam kunt u bij ons rekenen op deskundig advies. U kunt het geadviseerde matras meteen proberen bij ons in de showroom. We leveren matrassen in standaardmaten, maar ook maatwerk

Het Ergo matras.

Dit matras heeft vele varianten en wordt samengesteld aan de hand van de behoeften van de gebruiker.

Het Ergo matras

Een matras dat leverbaar is in veel verschillende varianten, welk model nu het beste bij u past beoordelen we aan de hand van een digitale meting van uw lichaam en een intakegesprek waarin uw persoonlijke behoeften en eventuele klachten aan bod komen. Het ergo matras wordt  opgebouwd met verschillende materialen. de onderste kern is een duurzaam Pantera schuim te kiezen uit 3 verschillende hardheden, deze schuimsoort draagt zorg voor een goede ondersteuning en ventilatie.

Topper Ergo matras

Het bovenste gedeelte van dit matras is een 5cm dikke kern van Talalay latex, traagschuim of koudschuim. Deze topper zorgt voor de optimale drukverdeling. Bij dit matras is het ook mogelijk om voor een zachtere schouderzone te kiezen. Bij sommige personen bevordert dit de ergonomisch correcte slaaphouding.

De topper van dit matras is afritsbaar, de hoes is ook uit te wassen in de wasmachine. Voor het behoud van het matras is het te adviseren om de topper op de paar maanden om te draaien.

Topper Latex (Talalay latex)

Een Talalay Latex topper staat bekend als uiterst duurzaam, soepel en zéér goed ventilerend. Deze toppers zijn gemaakt van ademend en veerkrachtig materiaal dat zich aan de persoonlijke lichaamsvorm en het gewicht aanpast, ook personen met rugklachten hebben erg veel baat bij dit materiaal. De open structuur van Talalay Latex leidt tot een uitstekende vochtregulering en voldoende ademend vermogen. Talalay Latex Toppers zijn bij uitstek geschikt voor mensen die snel transpireren of het snel warm hebben.

Het Talalay Latex weert schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Het is daarmee een gezond en veilig product dat bij uitstek geschikt is voor mensen die last hebben van allergieën.

Talalay latex is niet temperatuurgevoelig en het biedt dus een constante ondersteuning ongeacht het klimaat of de omstandigheden.

Koudschuim HR80 (latexlike)

Deze topper iets steviger dan de Talalay latex topper. Het hoge soortelijke gewicht draagt zorg voor een goede ondersteuning en lange levensduur. Koudschuim heeft een optimale ventilatie.

Dit model adviseren we op het moment dat mensen problemen met het draaien in bed hebben of bij personen die wat steviger willen liggen.

Traagschuim

De Traagschuim topper staat bekend om de optimale drukverdeling. Het wordt ook wel Nasaschuim of Memoriefoam genoemd. Mensen die het vaak koud hebben ervaren deze topper vaak als erg prettig. Traagschuim is wel temperatuurgevoelig. 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.