De schotelbodem 

Een schotelbodem is een bodem waarop u kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Door te slapen op een schotelbodem krijgt u namelijk de beste ondersteuning voor uw lichaam, en wordt er rekening gehouden verschillende delen van het lichaam. De verschillende kleuren schotels bieden verschillende vormen van ondersteuning. Deze bodem is leverbaar in iedere afmeting, bovendien zijn de bodems zowel leverbaar in zowel een vlakke als een elektrische uitvoering. Het is mogelijk om een bed op maat te laten maken met een schotelbodem er in. 

Aanpassen aan de gebruiker

Door kenners is de schotelbodem beoordeeld als de beste bedbodem op de markt, omdat deze bodems zich aanpassen op de druk van de gebruiker waardoor er een ergonomisch correcte lighouding ontstaat. Bijvoorbeeld als een persoon op de zij gaat liggen ontstaat er een piekdruk bij schouders en heup, de schotels zakken op deze plaatsen verder in waardoor de rest van het lichaam ook weer goed wordt ondersteund. Voorkom dus lichamelijke klachten als dit kan. Goed voor uw lichaam, goed voor uw nachtrust.

Schotelbodems

Slapen op een schotelbodem

Bij CorrectSlapen bent u op het juiste adres voor een goede bedbodem. Wij leveren onder andere lattenbodems, boxspringbodems, maar ook schotelbodems.

De schotelbodem geeft de beste ondersteuning.
De rode schotels onder de heupzone zijn iets steviger en geven hierdoor een goede steun onder de heupzone, ook voor het behoud van het matras heeft dit een positieve bijdrage.

De witte schotels onder de schouderzone zijn juist wat zachter, hierdoor kunnen de schouders wat verder verzinken waardoor de rug en nekwervel recht komt te liggen.

Belang van een goede bedbodem

Vaak wordt het belang van een goede bedbodem onderschat, Maakt de bodem nog verschil wanneer je een matras met eventueel topmatras van 20cm hoog of meer hebt? Dit is weldegelijk het geval! wanneer een bodem te hard is krijg je teveel tegendruk, voornamelijk onder de schouders en kun je niet fijn op je zij liggen en wanneer een bodem te zacht is zak je met de heupen te ver in het matras waar lage rugklachten van kunnen ontstaan, in dit geval slijt het matras ook aanzienlijk sneller.

Wilt u meer informatie over de verschillende bedbodems of wit u het verschil ervaren neem dan hier contact op met onze speciallisten.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.