Boot matras op maat 

Voor een goed boot matras op maat bent u bij CorrectSlapen op het juiste adres. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het maken van matrassen op maat voor in de boot. Iedere afmeting is mogelijk. Om de juiste maatvoering te achterhalen van uw boot matras gebruiken we vaak de oude matrassen als mal, ook kunnen we matrassen maken aan de hand van een papieren mal. Wilt u graag dat wij de maat voor u opmeten dan is dit ook geen probleem, u kunt dan een afspraak inplannen bij uw boot zodat wij dan de afmeting kunnen inmeten. Tevens is het dan mogelijk om in uw eigen boot de verschillende matrassen te proberen.

 

Hoge kwaliteit matras voor uw boot

Meestal werken wij in de boot met koudschuim omdat deze schuimsoort een open celstructuur heeft en daardoor erg goed ventileert. Koudschuim is leverbaar in zowel soft en  medium als hard. Vaak maken we ook een combinatie van verschillende hardheden, bijvoorbeeld stevig aan de onderkant en de bovenste 4 cm zacht, hierdoor kunnen de schouders en heupen ook beter in het matras verzinken. Ook werken wij voor de liefhebbers met traagschuim en Talalay latex.

Als wij een matras voor in de boot maken gebeurd het erg vaak dat de klanten in de boot nog beter slapen dan thuis met als gevolg dat ze voor thuis nog een keer bij ons terug komen.

Personen die last hebben van lichamelijke klachten zijn ook voor een bootmatras bij CorrectSlapen op het juiste adres. In onze showroom kunt u de vele verschillende modellen proberen om te beoordelen wat nu echt het fijnste voor u is. U kunt zowel telefonisch of per email contact met ons opnemen om een afspraak te maken of ter informatie.

Topper boot matras op maat.

Zijn uw matrassen in de boot nog goed, alleen wat te stevig dan biedt een topmatras de juiste oplossing. De topper zorgt dan voor extra comfort. Anderzijds zorgt een topper er voor dat u minder last van de naden tussen de matrassen heeft. Op het moment dat er al kuilvorming in uw matrassen zit is het aan te raden om voor een nieuw matras te kiezen omdat u met een topper alleen maar iets hoger in dezelfde kuil ligt. Koudschuim, traagschuim en Talalay latex behoren tot de mogelijkheden.

 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.