CorrectSlapen helpt u aan een goed matras

Wordt het tijd voor een écht goed matras? Dan helpt CorrectSlapen u graag met het maken van de juiste keuze tussen de vele mogelijke matrassen.

In tegenstelling tot de reguliere beddenwinkels krijgt u bij CorrectSlapen echt Persoonlijk advies. Ten eerste houden wij een uitgebreid intake gesprek waarin uw persoonlijke behoeften en eventuele klachten aanbod komen en ten tweede meten wij uw lichaam op met onze digitale meetapparatuur waarmee we de druk en houding per zone meten. Door het verzamelen van deze gegevens kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

U kunt de verschillende matrassen proberen bij ons in de showroom. We leveren matrassen in alle standaardmaten, maar ook maatwerk is mogelijk. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Verschillende matrassen

CorrectSlapen levert alle verschillende soorten matrassen waaronder: rechte matrassen, maar ook  ronde matrassen en matrassen met een schuine zijde, ook wel het Franse matras genoemd. Kortom alles is mogelijk. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende materialen die wij gebruiken.

Koudschuim matrassen


Voor optimale ventilatie en comfortabele ondersteuning. U heeft de keuze uit een koudschuim hard, medium en soft matras. Wij hanteren uitsluitend koudschuim van een hoog soortelijk gewicht waardoor een koudschuimmatras gemiddeld zo’n 10 jaar mee gaat.

 

Traagschuim matrassen


Traagschuim staat bekend om de optimale drukverdeling. Het wordt ook wel Nasaschuim of memoriefoam genoemd. Vaak gebruiken we een kern van koudschuim en de bovenlaag traagschuim. Zo zakt u niet te ver in het matras en kunt u nog fijn draaien in bed. Het koudschuim draagt zorg voor de ondersteuning en het traagschuim voor de optimale drukverdeling. Deze schuimsoort is niet aan te raden bij personen die het snel warm hebben omdat traagschuim minder goed ventileert.

Het Ergo matras

Het Ergo matras heeft vele verschillende varianten en is geheel aan te passen op de wensen van de individu waardoor het een persoonlijk aangemeten matras wordt. De gedeeltes van het matras variëren per deel zoals het onderste gedeelte wat een duurzaam Pantera schuim is welke zorg draagt voor een goede ondersteuning en ventilatie. Het bovenste gedeelte van dit matras is meestal een 5cm dikke kern van Talalay latex, deze latex zorgt voor de optimale drukverdeling evenals een optimaal comfort. 
Bij dit matras is het ook mogelijk om voor een zachtere schouderzone te kiezen, hierdoor wordt de druk op de schouders verlicht. De Latex topper van dit matras is afritsbaar waardoor de hoes ook uit te wassen is in de wasmachine.

Latex (Talalay)

Talalay Latex staat bekend als uiterst duurzaam en is tevens erg soepel en heeft een zéér goede ventilerende werking. Ook  is het erg veerkrachtig materiaal dat zich aan de persoonlijke lichaamsvorm en het gewicht aanpast waardoor personen met rugklachten er ook veel baat bij dit materiaal hebben.

Ventilatie 

De open structuur van Talalay Latex leidt tot een uitstekende vochtregulering en voldoende ademend vermogen. Talalay Latex Toppers zijn bij uitstek geschikt voor mensen die snel transpireren of het snel warm hebben omdat de opencelstructuur zorg draagt voor een goede vocht regulatie. Een bijkomstig voordeel is dat huisstofmijt zich niet kan nestelen in Talalay latex hierdoor is het uitermate geschikt voor personen met een huisstofmijt allergie.

Tevens kunnen wij matrassen leveren met binnen vering, pocketvering en polyether. 

 

Andere matrassen die wij kunnen leveren zijn onder andere het CustoMatraz, babymatrassen en kindermatrassen

 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.