CorrectSlapen helpt u aan een goed matras voor in de vrachtwagen.

Wordt het tijd voor een écht goed vrachtwagen matras op maat? CorrectSlapen zorgt er graag voor dat u net als thuis ook in uw vrachtwagen kan genieten van een goede nachtrust.

Het maakt niet uit voor welk merk of type vrachtwagen het matras bestemd is want wij maken al onze matrassen op maat, op de cm nauwkeurig. Iedere vorm en afmeting zijn mogelijk. Ook maken wij matrassen voor personen met bijvoorbeeld rugklachten of andere lichamelijke klachten.

Maatwerk vrachtwagen matras.

 

Vrachtwagen matrassen op maat.
Onze maatwerk matrassen zijn verkrijgbaar in iedere vorm en afmeting waardoor wij voor iedereen het matras naar wens kunnen maken. Uw matras wordt dan ook op de cm nauwkeurig geproduceerd,

 

Bij het bestellen van uw vrachtwagen-matras, kunt u uw oude matras inleveren zodat wij deze kunnen gebruiken als mal. Uiteraard kunt u natuurlijk ook de exacte maten doorgeven aan de hand van een tekening.

Het is mogelijk om ons uw matras op te laten meten, dit kan  kosteloos bij ons bij de zaak gedaan worden, er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Op locatie is ook mogelijk, maar dan wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij werken voornamelijk met koudschuim van een hoog soortelijk gewicht omdat koudschuim een goede ondersteuning biedt en tevens erg goed ventileert, hierdoor blijft het matras koel, zelfs op de warmere dagen.
Vanwege het hoge soortelijke gewicht bent u gegarandeerd van een langdurige goede ondersteuning.
Onze matrassen worden voorzien van een comfortabele Bamboo stoffering en worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarbij worden de matrassen netjes afgewerkt met een bies. Ook personen met rugklachten hebben erg veel baat bij onze matrassen.

Vanwege onze rechtstreekse levering vanuit de fabriek hanteren we snelle levertijden evenals zeer scherpe prijzen. 

Materialen

Omdat de keuze van het juiste matras erg persoonlijk is bieden wij een uitgebreid assortiment materialen. Op deze wijze kunnen we voor iedereen het juiste matras samenstellen.
Kies uit koudschuim, traagschuim en Talalay latex  of een combinatie van de verschillende schuimen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Meestal werken wij met koudschuim in de vrachtwagen omdat dit materiaal een open celstructuur heeft en hierdoor bijzonder goed ventileert.
Tevens biedt het een goede langdurige ondersteuning.

Zeker ook voor de wat zwaardere chauffeurs hebben we voldoende keuze uit hoogwaardige schuimsoorten.

Onze showroom is op afspraak geopend, ook ’s avonds en in het weekend.
Zodat u wanneer u zelf tijd heeft een afspraak kan inplannen. In de showroom kunt u de velen verschillende mogelijkheden proberen en zal onze speciallist u graag helpen bij het maken van uw keuze.

Maak hier een afspraak.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.