Kindermatras in iedere maat.

 

Een kindermatras in iedere gewenste afmeting, ook voor baby’s en kinderen. Bij kinderen adviseren wij koudschuim omdat deze schuimsoort een goede ondersteuning biedt, tevens heeft koudschuim een open celstructuur, hierdoor ventileert het materiaal erg goed en is het ook geen probleem als de gebruiker vaak op de buik slaapt. Buiten alle standaard maatvoeringen maken wij ook matrassen op maat, hierbij kunt u denken aan matrassen voor een handgemaakt ledikantje en ook bijvoorbeeld ovalen matrassen. U kunt zelf ook de gewenste hoogte van het matras bepalen.

 

 

Voor iedere leeftijd maken wij het kindermatras. 

Ongeacht de leeftijd van uw kind kunnen wij een goed matras naar wens maken.
Of het nu om een 1-persoons matras gaat, een 2-peroons matras of een twijfelaar. Iedere afmeting is mogelijk.
Tevens is het afhankelijk van het kind welk matras wij adviseren. Mocht u kind veel op de buik slapen adviseren wij een wat steviger koudschuim matras.

Wanneer uw kind het 1e 2-persoons bed in haar leven krijgt kunnen wij een matras leveren dat een goede ondersteuning biedt en blijft behouden in de jaren totdat ze uit huis gaan. 

Kindermatras voor een scherpe prijs

 

Omdat wij de matrassen zelf produceren bieden wij hoogwaardige kwaliteit voor een erg scherpe prijs. Een kindermatras is dan ook binnen een paar dagen al gereed. Ook kunt u bij ons terecht voor babymatrassen

Het kindermatras proberen in de showroom

 

In onze showroom kunnen de verschillende modellen ook bekeken en uitgeprobeerd worden. Maak voor de zekerheid wel altijd eerst een afspraak alvorens u naar de showroom komt. U kunt eventueel ook ’s avonds en in het weekend een afspraak maken.
Neem hier contact op met CorrectSlapen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.