Bedden op maat bij CorrectSlapen

Voor zowel houten bedden op maat als gestoffeerde bedden op maat. Bij CorrectSlapen bent u op het juiste adres. Buiten alle standaard maatvoeringen leveren wij ook maatwerk. Een bed op maat kan vele voordelen bieden. Het zorgt voor goede nachtrust, het voorkomt lichamelijke klachten die ontstaan tijdens het slapen en het zorgt voor veel comfort.

Een goed matras is voor iedereen anders. Er zijn veel keuzes mogelijk als het gaat om het type matras, het bed en de soort ondersteuning in het matras. Elk lichaam is anders en dus is een bed op maat van groot belang. Wij kunnen je hierbij helpen. 

 

Gestoffeerd bed op maat

Iedere slaapkamer is anders, daarom is het bij ons mogelijk om uw bed op maat te laten maken. Zowel de hoogte van het hoofdbord en voetbord als de hoogte van de zijkanten kunt u volledig zelf bepalen. Daarnaast kunt u zelf ook de dikte van de zijkanten kiezen en de hoogte vanaf de grond bepalen.

Er zijn vele keuze mogelijkheden van verschillende hoofdborden, van gladde modellen tot modellen met zeer uiteenlopende patronen. Deze vind u onderaan deze pagina.

Wij maken gestoffeerde bedden op maat. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze in verschillende hoofdborden en stoffen in verschillende kleuren.

Houten bed op maat gemaakt

Iedere afmetingen is mogelijk, daarnaast kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment van houtstalen. Ook bij de houten bedden kunt u zelf de afmeting van alle zijden bepalen. Een houten ledikant op maat nodig? Dan helpen wij je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

 

Zowel de vaste als elektrische schotelbodem is op een potenset te plaatsen. Met behulp van zijbeugels zorgen we ervoor dat het matras er niet af schuift. Zo is een ledikant overbodig.

Hoog-laag-bedden (zorgbedden)

Onze zorgbedden, ledikanten, liftbedden en hoog/laag-bedden zijn te huur en te koop. U huurt ze al vanaf € 125,00 per maand.
Tevens is het CorrectSlapen-zorgbed is ook te koop. Het bed is verkrijgbaar vanaf € 1150.

Het ideale zorgbed van CorrectSlapen biedt zowel u als uw hulpverleners de volgende voordelen:

  • een adequate elektrische hoog/laagverstelling
  • en comfortabele rug- en beenverstelling
  • een maximale onderrijdbaarheid ten behoeve van de huishoudelijke dienst
  • verstelbare houten zijhekken
  • verrijdbaar door 4 wielen met rem
  • een houten hoofd- en voeteneinde, wat zorgt voor een huiselijke sfeer
  • eenvoudige bediening

Dit bed kan worden geleverd met een zorgmatras van uitstekende kwaliteit, voor comfort en ondersteuning.

Schotelbodem

Het grote voordeel van een schotelbodem is dat de druk evenredig verdeeld wordt over de gehele breedte. Het maakt dus niet uit of u in het midden of aan de zijkant van het bed ligt. De schotels veren mee met de indrukhardheid. Dit houdt in, dat als u brede schouders heeft en graag op uw zij ligt, de schotels verder inveren dan bij iemand met smallere schouders. Hierdoor ligt u ergonomisch verantwoord.

Wij leveren de volgende schotelbodems:

Schotelbodem vlak
Verzwaarde houten omlijsting, waarin 11 latten dwars gemonteerd zijn. Elke dwarslat is voorzien van 5 futuristische schotels. De schotels zijn verdeeld in 5 comfortzones, die individueel en geheel onafhankelijk van elkaar de juiste tegendruk bieden aan het matras. De schotels op de heupzone zijn qua soepelheid instelbaar.

Schotelbodem elektrisch
Deze elektrisch verstelbare schotelbodem is de perfecte bodem voor optimaal slaapcomfort. De bodem is uitermate geschikt voor personen die graag tv kijken of een boek lezen in bed. Dit is ook een ideaal bed als u in verband met uw ademhaling het hoofdgedeelte graag iets hoger zet of voor een betere doorbloeding het voetgedeelte wilt kantelen.

Assortiment

Zeer divers assortiment bodems verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en kleuren.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
Uitsluitend op afspraak geopend -> ook ’s avonds en in het weekend

::Btw-Nummer::
NL1417.00.130.B01
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.