Optimaal slaapcomfort met een matrastopper.

CorrectSlapen levert uw matrastopper in iedere gewenste maatvoering.

Een groot voordeel van een matrastopper is dat het een stuk aangenamer wordt om het bed op te maken omdat u niet meer de zware matrassen hoeft op te tillen, tevens heeft u geen last meer van de spleet tussen de matrassen met een goede topper.
Mocht uw matras te hard zijn kunt u door middel van een topmatras het comfort vergroten. Hierdoor kunnen schouders en heupen verder in het matras verzinken waardoor de rug ook rechter komt te liggen. Tevens wordt het ook aangenamer om op uw zij te liggen.

Ons assortiment van matrastoppers is erg divers, hierdoor kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals koudschuim, traagschuim en ook Talalay latex, de materialen variëren per schuimsoort van hard tot zacht zodat we voor iedereen het juiste model kunnen aanbieden.

Wat nu het juiste materiaal voor u is kunt u ervaren in de showroom, uiteraard kunt u bij CorrectSlapen tijdens het proberen rekenen op deskundig advies. Ook voor een matras op maat en een hoogwaardige matrastopper voor optimaal slaapcomfort. 

Matrastopper op maat

Buiten alle standaard maten toplagen kunt u bij CorrectSlapen ook terecht voor een toplaag op maat, iedere vorm en afmeting zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een topper voor in de boot, camper, vouwwagen en caravan.

Wijn zijn gespecialiseerd in het maken van matrastoppers en bieden u dan ook uitgebreide keuze in verschillende schuimsoorten.

Heeft u interesse of vragen? neem dan hier contact met ons op.
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, eventueel ook in de avonduren.

Splittoppers / Broektoppers

Wij leveren ook Splittoppers in iedere gewenste afmeting. Deze topper is bedoeld zodat personen met een elektrisch verstelbare bodem toch afzonderlijk het bed kunnen verstellen en tevens geen last hebben van een spleet tussen de matrassen.

De splittopper is zowel met een enkele split (ook wel broektopper genoemd) als met een dubbele split leverbaar. De Dubbele split is bedoeld voor het voeteind, in de praktijk is dit meestal overbodig omdat het voeteind meestal maar minimaal wordt versteld.

 

Assortiment matrastoppers.

Buiten matrastoppers in standaard maten leveren we ook toplagen, opdekmatrassen en toppers op maat, kortom iedere vorm en maatvoering is mogelijk.

U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen, waaronder: Koudschuim, traagschuim en Talalay latex.

Wij werken uitsluitend met schuim van de beste kwaliteit. Dit verlengt de levensduur en zorgt voor een optimaal slaapcomfort.

Koudschuim matrastopper

Deze toplaag garandeert een lange levensduur door de hoogwaardige kwaliteit van het schuim. De toplaag van koudschuim ventileert optimaal, waardoor de warme dampen makkelijk worden afgevoerd en niet worden omgezet in vocht. Hierdoor blijft de topper koel, ook als de buitentemperatuur hoog is. De toplaag is ook voorzien van een comfortabele dubbeldoekhoes die netjes is afgewerkt met een bies. De koudschuim matrastopper is leverbaar in soft, medium en hard zodat we voor iedereen de juiste keuze kunnen aanbieden. 

 

 

 Traagschuim matrastopper

Het schuim van deze toplaag wordt ook wel visco-elastisch of NASA-schuim genoemd. Het werkt druk ontlastend, wat erg comfortabel aanvoelt. Omdat alle traagschuimen temperatuurgevoelig zijn, raden we u deze toplaag af als u het snel warm heeft, een Talalay latex topper is vaak een beter alternatief.

(Talalay) Latex matrastopper

Wij adviseren meestal personen met klachten een Talalay latex topper vanwege de optimale drukverdeling en aanpasbaarheid van het materiaal. Dit is de best ventilerende latexsoort waardoor het een constante ondersteuning biedt, vanwege de goede drukverdeling kunnen de heupen verder in het matras verzinken waardoor de topper een erg goede ondersteuning in de onderrug biedt.

Deze toplaag biedt in tegenstelling tot traagschuim wel een constante en comfortabele ondersteuning. De laag is voorzien van een antiallergische hoes die u ook kunt wassen. Talalay latex is antihuisstofmijt, huisstofmijt kan zich dus niet nestelen in deze latexsoort.

Prijzen

Wilt u weten wat een toplaag kost?
Bel ons op  tel: 0499 751 634  of stuur ons de gewenste schuimsoort en maatvoering (l x b x h) zodat wij u van een prijsindicatie kunnen voorzien. Uiteraard staan wij graag voor u klaar met deskundig advies. Contact

 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.