Gestoffeerd ledikant op maat gemaakt

CorrectSlapen helpt u aan het bed van uw dromen. Op zoek naar uw ultieme slaapcomfort gaan wij op zoek naar het juiste gestofferde ledikant dat voldoet aan uw wensen. Niet alleen voor een heerlijk matras en goede bedbodem kunt u bij CorrectSlapen terecht. Ook leveren wij de ombouw, en deze maken we geheel naar uw persoonlijke wensen.Bedden van stof, gestoffeerde ledikanten

U bepaalt de stof, de kleur, de maat en de bewerking. Ook hebben we een uitgebreide keuze in hoofdborden, deze vind u bij de rubriek boxsprings. Wij zorgen voor een gestoffeerd ledikant dat helemaal voldoet aan uw wensen. 

Maatwerk gestoffeerd ledikant

Gestoffeerd Ledikant op maat.

U kiest, wij maken. 

Bij CorrectSlapen heeft u uitgebreide keuze stoffen in verschillende kleuren. Bij ons kunt u de hoogte van het hoofdbord en voetbord zelf kiezen. Ook kunt u de hoogte van de zijranden bepalen, de ene persoon houdt namelijk van een hoge instap terwijl de andere persoon liever iets lager in bed stapt. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op deskundig advies bij het bepalen van uw keuze. 

Naast een gestoffeerd ledikant is ook een ledikant van kunstleer een mogelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. 

 

Bezorging en installatie van uw ledikant 

 

Wanneer u bij CorrectSlapen een ledikant, boxspring of matras besteld, zullen wij dit bed altijd gratis bezorgen en installeren op uw slaapkamer. Zo kunt u zo snel mogelijk gaat genieten van uw verbeterde nachtrust. 

Indien nodig voeren wij ook kosteloos uw oude bed af.

 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.