Camper matras / Mobilehome matras

Bent u op zoek naar een goed camper matras of matrastopper op maat voor in uw camper / mobilehomeGevonden!  Bij CorrectSlapen helpen we u aan een hoogwaardig matras zodat u ook in de camper een goede ondersteuning krijgt en daardoor uitgerust wakker wordt.  

 

Maatwerk camper matras naar keuze 

Wij maken de matrassen voor de camper op de cm nauwkeurig en iedere vorm is mogelijk.
Ons assortiment bestaat uit vele verschillende schuimsoorten in verschillende hardheden, u heeft bij ons onder ander de keuze uit koudschuim, traagschuim en latex.
Vaak maken wij voor het optimale slaapcomfort ook een combinatie van de verschillende materialen, dit is uiteraard geheel afhankelijk van de voorkeur en de wensen van onze klant omdat de juiste matraskeuze erg persoonlijk blijft.

Proberen het camper matras eerst in de showroom


In onze showroom in Best kunt u de verschillende matrassen en matrastoppers uitproberen om te kijken welke u persoonlijk het fijnste vind, tijdens het uitproberen kunt u rekenen op deskundig advies van één van onze medewerkers.

Mocht u in de gelegenheid zijn om uw camper mee naar de showroom te nemen dan meten wij de gewenste afmeting voor het matras graag voor u op. Bij onze showroom is voldoende gratis parkeergelegenheid. Eventueel kunnen we ook het oude matras als mal gebruiken als dit prettiger is voor u.

Nederlands product
Wij produceren de matrassen zelf, daarom kunt u bij ons rekenen op hoogwaardige kwaliteitsproducten evenals een zeer scherpe prijs. Tevens hanteren wij een snelle levertijd en goede service en nazorg. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met de aankoop neem dan contact met ons op zodat wij het netjes kunnen oplossen.
Wij streven immers naar een 100% tevreden klantenkring.

 

 

 

 

Maatwerk

Camper matrassen en caravan matrassen

Onze maatwerk-matrassen zijn verkrijgbaar in iedere vorm en afmeting. Ook levering van het Franse matras (een matras met schuine zijde) is geen probleem.

We leveren ook matrassen op maat voor uw caravan, camper, vouwwagen of boot. U gaat immers op vakantie om uit te rusten. Dat gaat alleen als u ook goed slaapt. CorrectSlapen verkoopt ook opklapbare matrassen, waardoor u het matras makkelijk dubbel kunt klappen en alsnog goed bij de kist kunt om spullen te pakken of op te bergen.

 

Bij het bestellen van een camper matras,

caravan matras, bootmatras of  kunt u uw oude matras inleveren. Deze gebruiken wij dan als mal. U kunt natuurlijk ook de exacte maten doorgeven. Het is mogelijk om ons uw matras op te laten meten. U kunt dat kosteloos bij ons op de zaak laten doen. Op locatie is ook mogelijk, maar dan wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Hoogwaardige kwaliteit camper matras
Al onze matrassen worden voorzien van een comfortabele dubbeldoekstoffering omdat deze stof zacht aanvoelt en tevens erg goed ademt. Evenals onze schuimsoorten die uitsluitend worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarbij worden de matrassen natuurlijk netjes afgewerkt met een bies. Op al onze matrassen zit dan ook 3 jaar garantie.
Ook personen met rugklachten hebben erg veel baat bij onze matrassen.

De matrassen leveren we rechtstreeks vanaf de fabriek. We hanteren dan ook zeer snelle levertijden en erg scherpe prijzen. U heeft 3 jaar garantie op al onze matrassen.

Kies uit zowel koudschuim als traagschuim (ook wel memoryfoam of nasaschuim genoemd), latex en polyether of een combinatie van de verschillende schuimen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.