CorrectSlapen helpt u aan een goed matras

Wordt het tijd voor een écht goed matras? Dan helpt CorrectSlapen u graag met het maken van de juiste keuze. Na een intakegesprek en een digitale meting van uw lichaam kunt u bij ons rekenen op deskundig advies. U kunt het geadviseerde matras meteen proberen bij ons in de showroom. Het CustoMatraz is ons topmatras, hieronder leest u er meer over. We leveren matrassen in standaardmaten, maar ook maatwerk is mogelijk. 

Het CustoMatraz

Individueel aangemeten matras:

Als u lichamelijke klachten heeft of gewoonweg veel waarde hecht aan een goede ondersteuning tijdens uw nachtrust biedt het CustoMatraz wellicht ook uitkomst voor u!

Maatwerk matras

Met meetapparatuur wordt uw lichaam opgemeten voordat we een uitgebreid intakegesprek houden. Als al uw persoonlijke gegevens verzameld zijn, wordt het CustoMatraz per zone ingedeeld: dit varieert dus per individu waardoor een ieder de gewenste ondersteuning in iedere zone krijgt. 

Het hoofdbestanddeel van het CustoMatraz is Talalay-latex, dit is de best ventilerende latexsoort waardoor het matras erg goed ademt. Tevens is Talalay latex ook nog eens antihuisstofmijt. Buiten de optimale drukverdeling van deze latex, biedt de latex een constante ondersteuning die niet temperatuurgevoelig is.

10 verschillende segmenten

De segmenten verschillen in hardheid, waardoor de juiste ondersteuning op de gewenste zone wordt geboden. Over het algemeen wordt het voetgedeelte iets harder uitgeleverd, waardoor uw benen en voeten iets hoger komen te liggen, wat goed is voor de doorbloeding. Door de verschillende segmenten hoeft u bij slijtage slechts een enkel segment te vervangen in plaats van het hele matras. Ook bij nieuwe lichamelijke klachten kan er een aanpassing in het matras gemaakt worden zodat het matras weer helemaal aansluit op uw persoonlijke behoeften. Zo maken we voor u het perfecte matras op maat.


Benieuwd of dit matras iets voor u is? Maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis of in een van onze showrooms voor een meting van uw lichaam en deskundig advies.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.