Koudschuim matras

Wordt het tijd voor een écht goed matras? Dan helpt CorrectSlapen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij leveren een koudschuim matras in iedere gewenste afmeting. Ook vormmatrassen mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u kunt gaan slapen op een perfect matras op maat

 

Voordelen koudschuim matras

Koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het erg goed ademt. Tevens biedt het een goede ondersteuning en gaat lang mee, Ook is koudschuim erg veerkrachtig waardoor de heupen en schouders in het matras kunnen verzinken en er een goede houding wordt gecreëerd. Niet alleen zorgen we hiermee voor optimaal slaapcomfort, het helpt ook lichamelijke klachten te verminderen. 

Soorten Koudschuim matrassen


We hanteren verschillende kwaliteiten koudschuim. Het soortelijk gewicht van het schuim is bepalend voor de levensduur. B
ij een zwaarder persoon adviseren wij dan ook een hoger soortelijk gewicht dan bij een lichter persoon. Deze schuimsoort is ook leverbaar in zacht, medium en hard. Ook is het mogelijk dat we een combinatie voor u maken van de hardheden. Zo krijgt u wel de steun van onderuit en kan de bovenste laag zachter gekozen worden zodat de schouders en heupen verder in het matras kunnen verzinken. 

Matrassen
Koudschuim matrassen op maat zijn voor verschillende plekken te bestellen. Zo kan een koudschuim matras fijn zijn voor in de camper, op de boot of in de caravan of vouwwagen. In combinatie met de juiste toplaag zorgt u altijd voor optimaal slaapcomfort.

 

 

 

Maatwerk koudschuim matrassen

We leveren ook matrassen op maat voor uw caravan, camper, vouwwagen of boot. U gaat immers op vakantie om uit te rusten. Dat gaat alleen als u ook goed slaapt. CorrectSlapen verkoopt ook opklapbare matrassen, waardoor u het matras makkelijk dubbel kunt klappen en alsnog goed bij de kist kunt om spullen te pakken of op te bergen.

Bij het bestellen van een caravan matras, bootmatras of camper matras kunt u uw oude matras inleveren. Deze gebruiken wij dan als mal. U kunt natuurlijk ook de exacte maten doorgeven. Het is mogelijk om ons uw matras op te laten meten. U kunt dat kosteloos bij ons op de zaak laten doen. Op locatie is ook mogelijk, maar dan wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht.

 

Garantie en service.

De matrassen leveren we rechtstreeks vanaf de fabriek. We hanteren dan ook zeer snelle levertijden en erg scherpe prijzen. U heeft 3 jaar garantie op al onze matrassen.

 

Kindermatrassen koudschuim.

Voor kinderen en baby’s adviseren wij ook koudschuim omdat deze schuimsoort erg goed ademt, tevens biedt het materiaal een goede ondersteuning.

 

 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.