Boot matras op maat 

Voor een goed boot matras op maat bent u bij CorrectSlapen op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van matrassen op maat voor in de boot. Iedere afmeting is mogelijk. Om de juiste maatvoering te achterhalen van uw boot matras gebruiken we vaak de oude matrassen als mal, ook kunnen we matrassen maken aan de hand van een papieren mal. Wilt u graag dat wij de maat voor u opmeten dan is dit ook geen probleem.

Hoge kwaliteit matras voor uw boot

Meestal werken wij in de boot met koudschuim omdat deze schuimsoort een open celstructuur heeft en daardoor erg goed ventileert. Koudschuim is leverbaar in soft, medium en hard. Vaak maken we ook een combinatie van verschillende hardheden, bijvoorbeeld stevig aan de onderkant en de bovenste 4 cm zacht, hierdoor kunnen de schouders en heupen ook beter in het matras verzinken. Ook werken wij voor de liefhebbers met traagschuim en Talalay latex.

Personen die last hebben van lichamelijke klachten zijn ook voor een bootmatras bij CorrectSlapen op het juiste adres. In onze showroom kunt u de vele verschillende modellen proberen om te beoordelen wat nu echt het fijnste voor u is. U kunt zowel telefonisch of per email contact met ons opnemen om een afspraak te maken of ter informatie.

Topper boot matras op maat.

Zijn uw matrassen in de boot nog goed, alleen wat te stevig dan biedt een topmatras de juiste oplossing. De topper zorgt dan voor extra comfort. Op het moment dat er al kuilvorming in uw matrassen zit is het aan te raden om voor een nieuw matras te kiezen omdat u met een topper alleen maar iets hoger in dezelfde kuil ligt. Koudschuim, traagschuim en Talalay latex behoren tot de mogelijkheden.

 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.