Caravan matras op maat gemaakt.

Of het nu rechte matrassen zijn, een matras met een ronding of een matras met een schuine zijde (frans matras genoemd). Wij maken ieder caravan matras op maat.
Bij ons heeft u een uitgebreide keuze in verschillende schuimsoorten, zo bieden wij u voldoende mogelijkheden in iedere prijsklasse.

Showroom

 

Om u het beste advies te kunnen geven is het aan te raden om een afspraak in onze showroom te maken.
Tijdens deze afspraak kunt u de verschillende modellen uitproberen en nadat wij uw wensen achterhaald hebben krijgt u een persoonlijk advies. Uiteraard is een afspraak geheel vrijblijvend.

Omdat de meeste mensen met hun caravan vaak zoveel mogelijk vakantiedagen willen bewaren is het ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend naar de showroom van CorrectSlapen te komen, belangrijk is het wel dat u van te voren even laat weten wanneer u wilt komen.

title

Omdat wij de matrassen zelf produceren hanteren wij een erg snelle levertijd en zeer scherpe prijzen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit materialen zodat we ook na verloop van jaren nog trots op onze gemaakte producten zijn. Hierbij houden we rekening met ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. Ook maken wij toppers voor in de caravan, hierover meet uitleg onder aan deze pagina.
Wilt u graag een afspraak maken of informatie inwinnen? neem dan hier contact met ons op.

 

 

Caravan toppers op maat

Als uw matrassen goed zijn maar iets te stevig dan biedt een matrastopper op maat vaak de uitkomst. Wij maken topmatrassen de cm nauwkeurig, tevens kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Hieronder vind u wat uitleg over de materialen waar wij mee werken. 

 

Koudschuim
Voor optimale ventilatie en comfortabele ondersteuning. U heeft de keuze uit een koudschuim hard, medium en soft matras. Wij hanteren uitsluitend koudschuim van een hoog soortelijk gewicht, hierdoor gaat een koudschuim topper gemiddeld zo’n 10 jaar mee.

 

Traagschuim
Traagschuim staat bekend om de optimale drukverdeling. Het wordt ook wel Nasaschuim of memoriefoam genoemd. Vaak gebruiken een kern van koudschuim en de bovenlaag traagschuim. Zo zakt u niet te ver in het matras en kunt u nog fijn draaien in bed. Het koudschuim draagt zorg voor de ondersteuning en het traagschuim voor de optimale drukverdeling. Deze schuimsoort is niet aan te raden bij personen die het snel warm krijgen.

Latex (Talalay)
Een Talalay Latex topper staat bekend als uiterst duurzaam, soepel en zéér goed ventilerend. Deze toppers zijn gemaakt van ademend en veerkrachtig materiaal dat zich aan de persoonlijke lichaamsvorm en het gewicht aanpast, ook personen met rugklachten hebben erg veel baat bij dit materiaal.

De open structuur van Talalay Latex leidt tot een uitstekende vochtregulering en voldoende ademend vermogen. Talalay Latex Toppers zijn bij uitstek geschikt voor mensen die snel transpireren of het snel warm hebben.

Het Talalay Latex weert schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Het is daarmee een gezond en veilig product dat bij uitstek geschikt is voor mensen die last hebben van allergieën.

Talalay latex is niet temperatuurgevoelig en het biedt dus een constante ondersteuning ongeacht het klimaat of de omstandigheden.

Maatwerk

Camper matrassen en caravan matrassen
Onze maatwerk-matrassen zijn verkrijgbaar in iedere vorm en afmeting. Ook levering van het Franse matras (een matras met schuine zijde) is geen probleem.

We leveren ook matrassen op maat voor uw caravan, camper, vouwwagen of boot. U gaat immers op vakantie om uit te rusten. Dat gaat alleen als u ook goed slaapt. CorrectSlapen verkoopt ook opklapbare matrassen, waardoor u het matras makkelijk dubbel kunt klappen en alsnog goed bij de kist kunt om spullen te pakken of op te bergen.

Bij het bestellen van een caravan matras, bootmatras of camper matras kunt u uw oude matras inleveren. Deze gebruiken wij dan als mal. U kunt natuurlijk ook de exacte maten doorgeven. Het is mogelijk om ons uw matras op te laten meten. U kunt dat kosteloos bij ons op de zaak laten doen. Op locatie is ook mogelijk, maar dan wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Hoogwaardige kwaliteit
Al onze matrassen worden voorzien van een comfortabele dubbeldoekstoffering en worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarbij worden de matrassen natuurlijk netjes afgewerkt met een bies. Op al onze matrassen zit dan ook 3 jaar garantie.
Ook personen met rugklachten hebben erg veel baat bij onze matrassen.

De matrassen leveren we rechtstreeks vanaf de fabriek. We hanteren dan ook zeer snelle levertijden en erg scherpe prijzen. U heeft 3 jaar garantie op al onze matrassen.

Kies uit koudschuim, traagschuim (ook wel memoryfoam of nasaschuim genoemd), latex en polyether of een combinatie van de verschillende schuimen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.