CorrectSlapen helpt u aan een goed matras voor in de vrachtwagen.

Wordt het tijd voor een écht goed vrachtwagen matras? Dan helpt CorrectSlapen u graag met het maken van de juiste keuze.

Vrachtwagen matras op maat, het maakt niet uit welk merk of type vrachtwagen het matras bestemd is want wij maken al onze matrassen op de cm nauwkeurig. Iedere vorm en afmeting zijn mogelijk. Ook maken wij matrassen voor personen met bijvoorbeeld rugklachten.

Maatwerk vrachtwagen matras.

Vrachtwagen matrassen op maat.
Onze maatwerk-matrassen zijn verkrijgbaar in iedere vorm en afmeting, wij maken namelijk de matrassen op de cm nauwkeurig.

Bij het bestellen van uw vrachtwagen-matras, kunt u uw oude matras inleveren. Deze gebruiken wij dan als mal. U kunt natuurlijk ook de exacte maten doorgeven.

Het is mogelijk om ons uw matras op te laten meten, dit kan  kosteloos bij ons bij de zaak gedaan worden, er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Op locatie is ook mogelijk, maar dan wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Hoogwaardige kwaliteit
Al onze matrassen worden voorzien van een comfortabele dubbeldoekstoffering en worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarbij worden de matrassen natuurlijk netjes afgewerkt met een bies. Op al onze matrassen zit dan ook 3 jaar garantie.
Personen met rugklachten hebben erg veel baat bij onze matrassen.

De matrassen leveren we rechtstreeks vanaf de fabriek.

We hanteren dan ook zeer snelle levertijden en erg scherpe prijzen. 

Kies uit koudschuim, traagschuim (ook wel memoryfoam of nasaschuim genoemd) en Talalay latex  of een combinatie van de verschillende schuimen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Vaak werken wij met koudschuim in de vrachtwagen omdat dit materiaal een open celstructuur heeft en hierdoor bijzonder goed ventileert. Tevens biedt het een goede langdurige ondersteuning.

Zeker ook voor de wat zwaardere chauffeurs hebben we voldoende keuze uit hoogwaardige schuimsoorten.

Onze showroom is op afspraak geopend, ook ’s avonds en in het weekend. In de showroom kunt u de velen verschillende mogelijkheden proberen en zal onze speciallist u graag helpen bij het maken van uw keuze.

Maak hier een afspraak.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.