Het Ergo matras voor een optimale nachtrust.

Wellicht is een Ergo matras de juiste keuze voor u. Bent u ook op zoek naar een goed matras om weer uitgerust wakker te worden ’s morgens en hierdoor weer fit aan de dag te beginnen?

Dit matras is namelijk een matras wat afgestemd wordt op de wensen en behoeften van de persoon.
Het product wordt namelijk individueel ingedeeld, zo heeft de ene persoon meer baat bij een stevig matras terwijl de andere persoon juist beter iets verder in het matras kan verzinken voor optimale aansluiting in de onderrug.  
Tevens is het mogelijk om de schouderzone in het matras wat zachter te nemen zodat de schouders verder in het matras kunnen verzinken met als bijkomend voordeel dat ook de rug automatisch rechter komt te liggen. 

 

Materialen 

Vanwege de diversiteit in personen wordt dit matras opgebouwd uit verschillende materialen. Wat er nu gekozen wordt is volledig afhankelijk van de betreffende persoon en de daarbij behorende behoeften.
Voorafgaand aan het proberen van de verschillende mogelijkheden meten wij eerst uw lichaam op met behulp van onze computergestuurde meetapparatuur.

Voor de kern van het matras gebruiken wij meestal Pantera schuim, dit is een duurzame koudschuim soort welke erg goed ventileert. Deze Pantera schuim is zowel verkrijgbaar in hard en medium als zacht. In deze kern kunnen wij ook kiezen voor de zachtere schouderzone.

 

De matrastopper  

 

Ook voor de matrastopper bij dit matras hebben we een uitgebreide keuze zoals: Talalay  latex, traagschuim, koudschuim, Softtech HR80. De keuze van de topper is ook weer geheel afhankelijk van de persoon.

De bovenste laag van de topper van het matras is makkelijk af te ritsen zodat deze ook wasbaar is in de wasmachine. Zo ook de topper is volledig van het matras af te ritsen zodat u een keer elders gaat slapen de topper mee kan nemen omdat u immers gewend bant aan dit materiaal.

Wanneer u interesse heeft of u wilt graag opgemeten worden en de matrassen proberen neem dan gerust contact met ons op. 

 

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.