Optimaal slaapcomfort met een toplaag

CorrectSlapen levert toplagen, ook wel toppers, topdekmatrassen, opdekmatrassen en oplegmatrassen genoemd aan zowel  particulieren als bedrijven.

Ons assortiment is erg divers hierdoor kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals koudschuim, traagschuim en latex, de materialen variëren van hard tot zacht. Wat nu het juiste materiaal voor u is kunt u ervaren in de showroom, uiteraard kunt u bij CorrectSlapen tijdens het proberen rekenen op deskundig advies voor een matras op maat en een hoogwaardige toplaag voor optimaal slaapcomfort. 

Toplagen op maat

Buiten alle standaard maten toplagen kunt u bij CorrectSlapen ook terecht voor een toplaag op maat, iedere vorm en afmeting zijn mogelijk Uitgebreide keuze in verschillende schuimsoorten. Heeft u interesse of vragen? neem dan hier contact met ons op.
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, eventueel ook in de avonduren.

Splittoppers / Broektoppers

Wij leveren ook Splittoppers in iedere gewenste afmeting. Deze topper is bedoeld zodat personen met een elektrisch verstelbare bodem toch afzonderlijk het bed kunnen verstellen zonder last te hebben van een spleet tussen de matrassen.

De splittopper is zowel met een enkele split (ook wel broektopper genoemd) als met een dubbele split leverbaar.De Dubbele split is bedoeld voor het voeteind, in de praktijk is dit meestal overbodig omdat het voeteind meestal maar minimaal wordt versteld.

 

Assortiment toplagen.

Buiten toppers in standaard maten leveren we ook toplagen, opdekmatrassen en toppers op maat, kortom iedere vorm en maatvoering is mogelijk.

U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen, waaronder: Koudschuim, traagschuim en Talalay latex.

Wij werken uitsluitend met schuim van de beste kwaliteit. Dit verlengt de levensduur en zorgt voor een optimaal slaapcomfort.

Koudschuim topdekmatras
Deze toplaag garandeert een lange levensduur door de hoogwaardige kwaliteit van het schuim. De toplaag van koudschuim ventileert optimaal, waardoor de warme dampen makkelijk worden afgevoerd en niet worden omgezet in vocht. De toplaag is ook voorzien van een comfortabele dubbeldoekhoes die netjes is afgewerkt met een bies. Het koudschuim topdekmatras is leverbaar in soft, medium en hard. 

Traagschuim topdekmatras
Het schuim van deze toplaag wordt ook wel visco-elastisch of NASA-schuim genoemd. Het werkt drukontlastend, wat erg comfortabel aanvoelt. Omdat alle traagschuimen temperatuurgevoelig zijn, raden we u deze toplaag af als u het snel warm heeft.

Latex topdekmatras
Wij gebruiken alleen Talalay-latex. Dit is de best ventilerende latexsoort. De ventilatie en de drukverdeling zijn optimaal. Deze toplaag biedt in tegenstelling tot traagschuim wel een constante en comfortabele ondersteuning. De laag is voorzien van een antiallergische hoes die u ook kunt wassen. Talalay latex is antihuisstofmijt, huisstofijt kan zich dus niet nestelen in deze latexsoort.

Prijzen
Wilt u weten wat een toplaag kost? Stuur ons dan de gewenste schuimsoort en maatvoering (l x b x h) zodat wij u van een prijsindicatie kunnen voorzien. Uiteraard staan wij graag voor u klaar met deskundig advies.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
 7 dagen per week op afspraak geopend, eventueel ook in de avonduren.

::Btw-Nummer::
NL001687520B71
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.