Bedden en bodems bij CorrectSlapen

 

Bedbodems 

Slaapwinkel CorrectSlapen levert verschillende bedbodems waaronder de Schotelbodem vlak en Schotelbodem elektrisch.
Ook de aanschaf van een goede bedbodem is erg belangrijk. Een verkeerde bedbodem kan afbreuk maken van een goed matras.

Onze schotelbodems bieden een goede ondersteuning welke evenredig wordt verdeeld over de gehele breedte, dit in tegenstelling tot lattenbodems en de meeste boxspringbodems. De schotels zijn flexibel dus op het moment dat er veel druk op komt veren ze iets verder in, hierdoor kunnen de schouders en heupen verder verzinken waardoor een ergonomisch correcte slaap houding wordt gecreëerd.

De schotelbodems zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De rode schotels liggen onder de heupzone, deze schotels zijn iets steviger en bieden dus extra ondersteuning, ook voor het behoud van het matras heeft dit een goede werking.

Gestoffeerde ledikanten

 

 

Wij maken gestoffeerde ledikanten in iedere maat. Uitgebreide keuze in verschillende hoofdborden en stoffen in verschillende kleuren.

Houten ledikanten op maat gemaakt

Iedere maat, vorm en afmetingen zijn mogelijk.

Zowel de vaste als elektrische schotelbodem is op een potenset te plaatsen. Met behulp van zijbeugels zorgen we ervoor dat het matras er niet af schuift. Zo is een ledikant overbodig.

Ledikanten en hoog/laag-bedden (zorgbedden)

Onze zorgbedden, ledikanten, liftbedden en hoog/laag-bedden zijn te huur en te koop. U huurt ze al vanaf € 125 per maand of voor een eenmalige € 899. We halen het bed in het laatste geval pas weer op als u het niet meer nodig heeft of wilt gebruiken. Het CorrectSlapen-zorgbed is ook te koop. Het bed is verkrijgbaar vanaf € 1250.

Het ideale zorgbed van CorrectSlapen biedt zowel u als uw hulpverleners de volgende voordelen:

  • een adequate elektrische hoog/laagverstelling
  • en comfortabele rug- en beenverstelling
  • een maximale onderrijdbaarheid ten behoeve van de huishoudelijke dienst
  • verstelbare houten zijhekken
  • verrijdbaar door 4 wielen met rem
  • een houten hoofd- en voeteneinde, wat zorgt voor een huiselijke sfeer
  • eenvoudige bediening

Dit bed kan worden geleverd met een zorgmatras van uitstekende kwaliteit, voor comfort en ondersteuning.

Schotelbodem

Het grote voordeel van een schotelbodem is dat de druk evenredig verdeeld wordt over de gehele breedte. Het maakt dus niet uit of u in het midden of aan de zijkant van het bed ligt. De schotels veren mee met de indrukhardheid. Dit houdt in, dat als u brede schouders heeft en graag op uw zij ligt, de schotels verder inveren dan bij iemand met smallere schouders. Hierdoor ligt u ergonomisch verantwoord.

Wij leveren de volgende schotelbodems:

Schotelbodem vlak
Verzwaarde houten omlijsting, waarin 11 latten dwars gemonteerd zijn. Elke dwarslat is voorzien van 5 futuristische schotels. De schotels zijn verdeeld in 5 comfortzones, die individueel en geheel onafhankelijk van elkaar de juiste tegendruk bieden aan het matras. De schotels op de heupzone zijn qua soepelheid instelbaar.

Schotelbodem elektrisch
Deze elektrisch verstelbare schotelbodem is de perfecte bodem voor optimaal slaapcomfort. De bodem is uitermate geschikt voor personen die graag tv kijken of een boek lezen in bed. Dit is ook een ideaal bed als u in verband met uw ademhaling het hoofdgedeelte graag iets hoger zet of voor een betere doorbloeding het voetgedeelte wilt kantelen.

Assortiment

Zeer divers assortiment bodems verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en kleuren.

CorrectSlapen
De Dommel 23
5684 PP Best

KvK
17264585

Openingstijden
Uitsluitend op afspraak geopend -> ook ’s avonds en in het weekend

::Btw-Nummer::
NL1417.00.130.B01
::Bankrekeningnummer::
NL32RABO0154384291

Verminder uw klachten en verbeter uw nachtrust met een matras van CorrectSlapen uit Best.